Restauranter Nice

restauranter-nice

I løpet av de siste få årene har Nice gjennomgått dramatiske forandringer, takket være mye renovasjon. Dette har videre bragt inn et utrolig antall med restauranter og bistroer som har beriket den allerede blomstrende franske kulinariske kulturen i Nice.

Som med resten av Frankrike, har Nice arvet en toppklasse kulinarisk opplevelse, og tilbyr sine besøkende et ekstraordinært utvalg av retter. Alt er av førsteklasses kvalitet, selv i små, familiedrevne nabolags restauranter.

Her er noen av de beste restaurantene som finnes i Nice;

Chantecler

Adresse: 37 Promenade des Anglais, 06007

Tlf: 04 93 16 64 00

Chantecler er utvilsomt den meste lukseriøse av resturantene i Nice. Den ligger inne i det berømte Negresco Hotel, og kan nås rett gjennom hotellets vestibyle. Restauranten er også kjent for å tilby noe av den beste kokekunsten i byen, med en variert meny og et utmerket utvalg av viner. Til tross for å være en eksklusiv restaurant, kan Chantecler også tilby faste målstider med utrolig lave priser, tatt i betrakning sin beliggenhet og eleganse. Disse menyene er presis like gode som deres «a la carte» meny.

La Reserve de Nice

Adresse: 50 Blvd Franck Pilatte

Tlf: 33 (0)4 97 08 14 80

Denne lille restauranten har en av de utroligste panoramautsiktene i Nice. Fra den berømte terrassen har en direkte utsikt til havet. Nettopp denne utsikten gir et utsøkt akkompagnement for restaurantens mat tilbud, som vil smake enda bedre hvis en spiser presis ved solnedgang.

Restaurant Keisuke Matsushima

Adresse: 22 ter Rue de France, 06000

Tlf: 04 93 82 26 06

Keisuke Matsushima er en av de svært få av restaurantene i Frankrike som har fått en Michelin stjernekategori, og dette plasserer den ved eliten av tilsvarende menyer i Nice. Den har nylig blir modernisert og har fått en langt mer moderne stil. Det nye mer kosmopolitiske preget passer perfekt til den varierte maten som tilbys.

Bistrot d’Antoine

Adresse: 27 Rue de la Préfecture Nice – 06000

Tlf: 04 93 85 29 57

Selv om denne restauranten åpnet bare for noen få år siden, har Bistrot d’Antoine fort blitt et av favorittstedene både for lokalbefolkning og turister for å oppleve tradisjonell Nice kokekunst, og alt omgitt av en intim innredning som gir en distinkt bistro følelse.

Diamant Noir

Adresse: 34 Rue Beaumont, 06300

Tlf: 04 93 89 69 60

En av Diamant Noirs beste sider er at den er full av kreativitet og innovasjon, slik at nye retter blir servert nesten hver dag, og som gjør at dette stedet is verdt å besøke mer enn bare én gang. Både maten og vinutvalget er utmerket, og restaurantens atmosfære er stilig og elegant.