Shopping Nice

shopping-nice

Byen Nice blir ansett, både av lokalbefolkningen og de besøkende, som den franske Rivieras sjel. Byen Nice føles rent ut paradisisk, og dette paradiset ligger altså på den franske kystlinje. Derfor har en herfra en utrolig utsikt og en mengde med promenader og bulevarder hvor besøkende kan finne omtrent hver eneste verdenskjente merkevare, men også lokale butikker og markeder.

Med alt dette har Nice blitt et kjøpeparadis, hvor de aller siste i moter, kunst, suvernirer og mer er å finne til priser som kan passe for ethvert budsjett.

Med dette sagt, la oss nå ta et nærmere blikk på noen av de mest representative kjøpesendre og butikker som finnes i Nice.

Galeries Lafayette

Adresse: Massena 6, Avenue Jean Medicin, BP1399, 06607

Galleriene Lafayette er kjent for å være toppstedet for alle som er interessert i varer av høy kvalitet og moter, siden det der tilbys et utrolig utvalg av gjenstander som strekker seg fra suvernirer og går opp til verdens mest eksklusive topp motedesignere. Noe som også gjør Lafayette attraktivt for sine besøkende er størrelsen på butikken, som gir en intim følelse blandet med same størrelse og utvalg som et stort kjøpesenter.

Centre Commercial Nice Etoile

Adresse: 30 avenue Jean-Médecin

Etoile er uten sammenligning the største kjøpesenteret i Nice, og er overraskende nok det nest største når det gjelder salg i hele landet. I dette senteret kan en kjøpe et digert utvalg av varer, som møbler, bøker, parfyme og mye mer som selges via mange forskjellige butikker.

Nice TNL

Adresse: 15 Boulevard Gén Louis Delfino

Nice TNL er et av de eldste kjøpesentrene i Nice, og har i mange år nå etablert byens shoppe-tradisjon. Det ligger like i byens sentrum, og tar opp nesten 30,000 m². Det ligger ankret til det velkjente Carrefour hypermarked, noe som også hjelper til å bringe flere besøkende inn hver eneste dag.

Perle d’Azur

Adresse: Rue Messina

Perle d’Azur er en liten butikk, som selv om den er liten, er stor når det kommer til kvalitet og variasjon av suvenirene de selger. Butikken har et usedvanlig vennlig og hjelpsomt personale og tilbyr en nesten perfekt shoppe-opplevelse for besøkende som er på jakt etter små gaver av høy kvalitet men som samtidig ikke er for kostbare. Her finner en alltid flotte presanger som en kan ta med hjem til venner og familie.

Henri Auer Chocolaterie

Adresse: 7 rue St-Francois-de-Paule, Vieux-Nice

Som navnet kan innebære, selger denne lille sjokoladebutikken noen av de mest smakfulle godbitene i hele Frankrike. Her selges det et utvalg av sjokoladetyper som alle er verd å prøve, og det mest populære er deres kandiserte frukter, som alene bringer inn hundrevis av kunder hver dag.